Stargate not charging for portal use

Stargate Support and Discussion
Joxis
 
Posts: 5
Joined: April 5th, 2013, 6:10 am

Stargate not charging for portal use

Postby Joxis » April 5th, 2013, 6:13 am

I've set usecost to 5 but nobody gets charged for using a portal.
I also don't get a message saying you were charged for using a portal.

I use Essentials Economy and vault

Please let me know if I need to provide more information.

Drakia
Site Admin
 
Posts: 553
Joined: October 26th, 2011, 8:20 pm

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Drakia » April 5th, 2013, 6:49 am

Stargate Topic wrote:PLEASE READ IF YOU NEED SUPPORT:
I require a few things to offer support to you. First, I need you to enable debug mode (set debug and permdebug to true in the Stargate config.yml file). Second, I need you to post your server.log file to http://pastebin.com and post a link to that in the topic. Then I need you to paste both your Stargate config.yml, and your Permissions config to http://pastebin.com and link to those as well. Without this information I will be unable to help you, so do yourself a favor and post the required information!

Joxis
 
Posts: 5
Joined: April 5th, 2013, 6:10 am

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Joxis » April 5th, 2013, 7:30 am

server.log --> http://pastebin.com/p1jAdUd6
Stargate config --> http://pastebin.com/cXHXepRD (I enabled debug when using portals)
Groupmanager config --> http://pastebin.com/veZMgUWz

Joxis
 
Posts: 5
Joined: April 5th, 2013, 6:10 am

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Joxis » April 5th, 2013, 7:37 am

Drakia wrote:
Stargate Topic wrote:PLEASE READ IF YOU NEED SUPPORT:
I require a few things to offer support to you. First, I need you to enable debug mode (set debug and permdebug to true in the Stargate config.yml file). Second, I need you to post your server.log file to http://pastebin.com and post a link to that in the topic. Then I need you to paste both your Stargate config.yml, and your Permissions config to http://pastebin.com and link to those as well. Without this information I will be unable to help you, so do yourself a favor and post the required information!


I'm sorry for being dumb and totally ignoring the BIG red text

Drakia
Site Admin
 
Posts: 553
Joined: October 26th, 2011, 8:20 pm

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Drakia » April 5th, 2013, 7:47 am

Joxis wrote:server.log --> http://pastebin.com/p1jAdUd6
Stargate config --> http://pastebin.com/cXHXepRD (I enabled debug when using portals)
Groupmanager config --> http://pastebin.com/veZMgUWz

Useiconomy is set to false in your Stargate config

Joxis
 
Posts: 5
Joined: April 5th, 2013, 6:10 am

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Joxis » April 5th, 2013, 7:52 am

Drakia wrote:
Joxis wrote:server.log --> http://pastebin.com/p1jAdUd6
Stargate config --> http://pastebin.com/cXHXepRD (I enabled debug when using portals)
Groupmanager config --> http://pastebin.com/veZMgUWz

Useiconomy is set to false in your Stargate config


I know but I don't use iConomy... or should it be useEconomy
And when I enable useiConomy all my portals turn green (but I didn't define them as free)

Joxis
 
Posts: 5
Joined: April 5th, 2013, 6:10 am

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Joxis » April 5th, 2013, 7:58 am

UPDATE: I enabled useiConomy and set usecost to 5.0 and it WORKS!
the problem before was setting usecost to 5 (not 5.0)
For some reason I didn't work without the ".0" (while useiConomy was enabled)

Thank you very much for your help and sorry again for not giving the needed information in my first post.

Drakia
Site Admin
 
Posts: 553
Joined: October 26th, 2011, 8:20 pm

Re: Stargate not charging for portal use

Postby Drakia » April 5th, 2013, 9:38 am

Joxis wrote:UPDATE: I enabled useiConomy and set usecost to 5.0 and it WORKS!
the problem before was setting usecost to 5 (not 5.0)
For some reason I didn't work without the ".0" (while useiConomy was enabled)

Thank you very much for your help and sorry again for not giving the needed information in my first post.

Not sure why it didn't work without the .0, I'll have to look into that.


Return to Stargate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users